Tennis & van Kemenade Fysio- en manuele therapie

Goudhoek tennis en fysiotherapie van kemenade gerwen nuenen

Tennisvereniging de Goudhoek wordt nu ook gesponsord door van Kemenade Fysio- en manuele therapie

Bij deze wil ik laten zien dat ik verbonden wil zijn met het tennis in Gerwen. Ik ben ook geregeld te zien op de tennisbaan, bijvoorbeeld met toernooien en competitie. Ik ben maar een “7”, maar meedoen is toch belangrijker dan… Je snapt het, mijn talent zit meer in mijn werk als fysiotherapeut. De Goudhoek heeft ook erg mooie smashcourt tennisbanen en een fijn paviljoen. Ik kom er zo snel mogelijk een keer van genieten. Ik speel naast tennis ook graag een potje padel en zelfs beachtennis heb ik wel eens geprobeerd. Wie weet, misschien kunnen we nog eens samen spelen?

Sportblessure?

Wist je dat het oplopen van een blessure 1 van de 3 voornaamste redenen is waarom mensen stoppen met tennis! Hopelijk kunnen we dat voortaan voorkomen en verhelpen.

Zo wordt me vaak gevraagd wat goede blessure-preventieve maatregelen zijn. “Een goede w-up misschien?”, “moet ik een brace dragen?”, “kan een bandje rond mijn onderarm een tennisarm voorkomen”?, “etc”. Maar de allerbelangrijkste blessure-preventieve maatregel is natuurlijk: Fit zijn! Zorg dat je lichaam fit en sterk en goed in conditie is. Daarmee voorkom je een blessure en kun je fijn blijven sporten of bewegen!

Heb je specifieke vragen of hulp nodig met het opbouwen na een (sport-) blessure dan neem gerust contact op met van Kemenade Fysio- en manuele therapie, Gerwen gemeente Nuenen.

Veel plezier op de baan.



Vorige
Vorige

5 misverstanden over (knie en heup) artrose

Volgende
Volgende

We zijn van start!