Doen en blijven doen.

unsplash-image-F5b7_OD4IMA.jpg

Ik doe mijn best om mijn inzet en kennis te blijven vergroten (en blijven doen).

Hieronder een aantal cursussen van afgelopen jaar zodat jullie weten wat ik zoal gedaan heb.

Mooie uitspraak en tegelijk een titel van een boek van Frank Verhulst. Docent gedragswetenschappen die “ons studenten” wilde leren om hun toekomstige patiënten te coachen naar gezond gedrag en zelfmanagement.

Maar dit geldt zeker ook voor een fysiotherapeut / manueel therapeut. Ik hoor mijn kennis bij te houden zodat ik op de hoogte kan blijven van de beste behandeling voorhanden, of welke testen tijdens het onderzoek de beste informatie geven, etc.

Er is zoveel informatie te lezen of te horen. Ik studeer ongeveer 1 avond in de week en in de auto op weg naar Gerwen kan ik tegenwoordig ook nuttig bezig zijn; de helft van de tijd luister ik een podcast met vakinhoudelijke onderwerpen of ik luister een lezing online. Dat is dan misschien wel een voordeel van afgelopen ‘corona’ jaar; er is zoveel online georganiseerd dat veel informatie toegankelijker is geworden.

Ik zal in ieder geval mijn best doen mijn inzet en kennis te blijven vergroten en dat te blijven doen! (En jullie? Gezond doen en blijven doen?)

Hieronder een aantal cursussen van afgelopen jaar zodat jullie weten wat ik zoal gedaan heb:

Vr gr.

Joost van Kemenade

van Kemenade Fysio- en Manuele therapie Heuvel 11, Gerwen gemeente Nuenen.

Vorige
Vorige

1 jaar geopend!

Volgende
Volgende

Lage rugpijn komt vanzelf goed! Of toch niet?